Tervetuloa Ryttylän kyläyhdistyksen kotisivuille! Ryttylän kyläyhdistyksen puheenjohtajana minulla on ilo todeta, että aiemmin ansiokkaasti toimineen kylätoimikunnan jälkeen perustetty kyläyhdistys on aloittanut toimintansa hyvin. Pääsiäis- ja vapputapahtumat vetivät mukavasti väkeä, vaikka vappuna ilma olikin harvinaisen kylmä ja sateinen. Tunnelma oli asemapuistossa iloinen ja vapautunut kuten vappuna kuuluukin, ja tapahtumaan osallistuneet järjestötkin olivat tyytyväisiä. Kiitän lämpimästi kaikkia tapahtumaan osallistuneita!

Pääsiäistapahtumaa puolestaan siunattiin kauniilla ja lämpimällä säällä ja Vanhan Trokarin pihalle oli kokoontunut runsaasti kyläläisiä. Pidetään tästä kiinni ja tehdään tästäkin tapahtumasta perinne! On mukavaa, että meillä on omalla kylällä pääsiäisenä oma tapahtuma, ettei tarvitse lähteä Riihimäelle, Suomen pääsiäiskaupunkiin…

Olen Petteri Kerko, minulla on vaimo ja kolme lasta, ja ammatiltani olen pappi. Mielelläni myös taiteilen, viimeksi pidin taidenäyttelyn Helsingissä, S-Ikkunagalleriassa Kiasmaa vastapäätä. Osallistuin myös vuodenvaihteessa 2013-2014 Riihimäen taidemuseossa pidettyyn Elävää taidetta- näyttelyyn, mihin oli kuratoitu Hämäläisten taiteilijoiden teoksia. Taide on hieno tapa ilmaista yleisinhimillisiä asioita.

Toivotan lämpimästi kaikki ryttyläiset tervetulleiksi mukaan kyläyhdistykseen ja sen toimintaan! Kannatusjäseninä voivat toimia muutkin kuin ryttyläläiset. Ryttylän hyvä yhteishenki on tavoitteemme ja ohjenuoramme. Kannustetaan toinen toistamme toteuttamaan itseään ja kokemaan, että Ryttylä on hyvä paikka elää!!

Hyvää kesän alkua!;)

Petteri Kerko

Ryttylän kyläyhdistyksen pj