Vietimme Laskiaissunnuntaina 15.2. pulkkamäkitapahtumaa Ykslammen pulkkamäessa. Pakkanen ei menoa haitannut, vaan nelisen kymmentä lasta ja aikuista nautti raikkaasta talvisäästä ja auringon paisteesta. Lapsilla oli hauskaa pulkkamäessä ja Mervi Germanoffin vapaaehtoistyönä tekemät laskiaispullatkin tekivät kauppansa samoin kuin Ryttylän Kyläyhdistyksen tarjoama kuuma mehu. Pakkaselta sai välillä käydä lämmittelemässä nuotion ääressä samalla kun oli kiva jutustella niitä näitä ja noita. Ystävällisesti eräs mukana ollut kyläläinen lupasi tehdä nuotiopaikalle ritilän, jossa makkaranpaisto onnistuu kun makkaratikuista voi olla pulaa. Makkaran paistuessa voi samalla laskea mäkeä.

Tapahtuma oli onnistunut ja eiköhän järjestetä Kyläyhdistyksen toimesta pulkkamäkitapahtuma jälleen ensi Laskiaisena! Mervi lupautui ensi vuonnakin tarjoamaan kaikille laskiaispullaa! Kiitos Mervi!

Ryttylän Kirillä oli samaan aikaan oma tapahtumansa Ykslammella ja sielläkin oli paikalla mukavasti talvipäivästä nauttijoita koko perheen voimin.

Mukavaa Pääsiäisen odotusta kaikille ryttyläläisille!

Terveisin,
Petteri Kerko

Ryttylän Kyläyhdistys Ry:n puheenjohtaja