Blogitervehdys Ryttylän kyläyhdistykseltä!

25.1.2022

Nettisivujamme uusitaan. Blogijulkaisumme ovatnyt helposti selailtavissa. Toivottavasti se innostaa lukemaan niitä vaikkapa uudestaan.

Tapaamme toisiamme harvemmin kasvokkain näin koronarajoitustenaikaan. Verkkosivumme - Ryttylä-netti- voivat yhdistää meitä, kun ei oletapahtumia.

Blogi on nyt uudessa asussa

Olemme julkaisseet viimeisen kahden vuoden aikana kyläyhdistyksen blogissa kirjoituksen kerran viikossa, tiistaisin. Kaikkiaan vuodesta 2014 blogissa on 137 kirjoitusta. Puolet niistä on käsitellyt kylän historiaa, puolet tätä päivää.

Blogikirjoitukset olen tuoreeltaan linkittänyt Facebookin Ryttylä-ryhmään. Tykätyimpiä siellä ovat olleet Ritva Lantzinkirjoitukset, jotka käsittelevät Ryttylän historiaa. Ne eivät ole mitään kertakäyttö juttuja, vaan niihin kannattaa palata. Nyt se on helppoa.

Netillä on tekijänsä

Kyläyhdistyksen alkuperäiset verkkosivutloivat Timo Kantola ja Sanna Tiensuu.

Blogin kehittämisen uudessa vaiheessa minuaneuvoi Anja Alasilta kirjoituskoulussaan. Julkaisemisen teknisenä tukenaon ollut Lauri Suomalainen.

Blogikirjoitukset on jouduttu siirtämäänuuteen julkaisupaikkaan käsityönä. Siirron valmisteli kyläyhdistyksessä Marjukka Niinioja. Lauri teki tosi työläitä vaiheita.

Siirtotyötä vielä viimeistellään.Kyläyhdistyksen toiminnasta kertovat uusitut nettisivut odottavat paikkaansa.

Blogia julkaisemme jatkossa joka toinenviikko.

Ryttylä-blogi on siis jo uudessa paikassaan jauudessa asussaan tässä vanhassa osoitteessaan www.ryttyla.net.Palaute on tervetullutta sähköpostiosoitteeseemme ryttylayhdistys@gmail.com.

Eeva-Liisa Niinioja

viestintävastaava