Ryttylän kyläillat marraskuussa 2023

10.10.2023

Hyvät Ryttylän kyläläiset, yhdistysten ja yritysten edustajat sekä muut kiinnostuneet:

Lämpimästi tervetuloa Ryttylän kyläiltoihin, joissa keskustelemme yhdessä Ryttylän nykyhetkestä ja tulevaisuuden suunnitelmista pohjautuen Hausjärven kunnan tilannekuvafoorumeissa käsiteltyihin teemoihin kylän näkökulmasta. 

Kyläiltojen tuloksia voidaan käytetään pohjana sekä eri yhdistysten toimintasuunnitelmiin, kunnan elinvoimaohjelmaan ja kehittämiseen, sekä kyläsuunnitelmaan, jossa voidaan asettaa pitkänajan tavoitteita sekä kertoa kylästä ja sen toiminnasta (esim. Vuoden 2022 vuoden kylä palkinnon voittaneen Lopen Läyliäisten kyläsuunitelma https://www.kylamme.fi/kylat/loppi/layliainen/?site=village-suunnitelma). Ryttylässä kyläsuunnitelma on viimeksi tehty vuonna 2010, eli ennen rekisteröidyn kyläyhdistyksen perustamista.

Tilaisuus on avoin kaikille ja toivomme, että mahdollisimman moni kyläläinen pääsee osallistumaan ja tuomaan näkemyksensä kuuluviin.

Tilaisuuksien päivämäärät ja ajat (voit osallistua vain toiseen, mutta olet myös tervetullut molempiin):

  • Sunnuntai, 5. marraskuuta 2023 klo 14:00–16:00
  • Torstai, 16. marraskuuta 2023 klo 18:00–20:00

Paikka: Punka Hub, Vanha Kylätie 10 D, Ryttylä

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua kehittämiskohteiden kyselyyn, joka toteutetaan sekä sähköisesti että paperilomakkeella. Kyselyn avulla haluamme kartoittaa kyläläisten mielipiteitä ja näkemyksiä Ryttylän kehityskohteista.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja ideoita jo etukäteen. Toivottavasti näemme runsaslukuisena kyseisinä päivinä!

Ystävällisin terveisin,

Ryttylän kyläyhdistys ry. Hallitus

P.s. pistä myös alustavasti kalenteriin muita mielenkiintoisia päiviä Ryttylässä:

25.11.2023 VPK järjestää Päivä paloasemalla tapahtuman

2.12.2023 Kyläyhdistys koordinoi yhdessä Hausjärven kunnan ja Hausjärven yrittäjien kanssa perinteisen Hausjärven joulunavauksen - ota yhteyttä ryttylayhdistys@gmail.com jos yrityksesi tai yhteisösi haluaa olla mukana järjestelyissä tai jos haluat talkoolaiseksi

6.12.2023 Partiolaiset järjestävät itsenäisyyspäiväkulkueen

p.p.s Kuvassa vasemmalta vuoden 2023 Ryttylän kyläyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Nina Pullinen,  jäsen- ja jäsentiedotusvastaava Pilvi Nurmi, rahastonhoitaja Jani Angervuo ja sihteeri Marjukka Niinioja. Hallituksen varajäsenen Riku Peltonen puuttuu kuvasta.