Ryttylä-blogi uudistuu! Mitä sinä haluaisit kertoa Ryttylästä?

19.10.2016

Minun Ryttyläni -blogi on parin viime vuoden aikana käsitellyt pääasiassa kyläyhdistyksen jäsenten sekä muiden kirjoittajiksi kutsuttujen omakohtaisia Ryttylä-kokemuksia.

Nyt on tullut aika laajentaa näkökulmaa ja blogin toteutustapaa. Toivomme, että entistä laajempi joukko kyläläisiä, entisiä kyläläisiä tai muuten kylästä kiinnostuneita saisi äänensä kuuluviin, ja kutsummekin kaikkia aiheesta innostuneita kirjoittamaan blogiin.

Samalla haluamme monipuolistaa blogissa käsiteltäviä aiheita. Blogin nimi muuttuu Minun Ryttyläni -blogista Ryttylä-blogiksi. Näkökulman aiheeseen ei siis tarvitse enää olla välttämättä henkilökohtainen, vaan blogiin voi kirjoittaa kaikista mahdollisista aiheista, jotka Ryttylään liittyvät. Voit kirjoittaa blogiin esimerkiksi tarinoita Ryttylästä, historiakatsauksia, mielipiteitä ajankohtaisista aiheista tai lähettää kuvia ja tekstiä mielenkiintoisista ilmiöistä, luontohavainnoista ja tapahtumista.

Tehdään yhdessä entistä mielenkiintoisempi blogi, ja kerrotaan sen välityksellä myös maailmalle, mitä kaikkea tämä kylä pitää sisällään! Voit lähettää kirjoituksiasi kyläyhdistyksen sähköpostiin ryttylayhdistys@gmail.com. Kyläyhdistys käy läpi saapuneet kirjoitukset ja päättää niiden julkaisusta blogissa.